Service Desk -asiantuntija Patria-tiimiin

Toimiston käytävä ja tuoli

Innostutko haasteiden ratkaisemisesta SD-ympäristössä? Etsitkö vakituista työsuhdetta yrityksestä, joka tarjoaisi merkityksellisen tehtävän ja aitoja urapolkuja?
Jos edellä mainittu kuvaus sopii sinuun, todennäköisesti olet etsimämme Service Desk -asiantuntija Patria-tiimiimme.

Tiimin jäsenenä pääset käsittelemään ja ratkomaan dedikoidun asiakkaan monipuolisia ja haastavia palvelupyyntöjä, hallinnoimaan käyttäjätunnuksia, asentamaan ohjelmistoja sekä tarjoamaan asiantuntevaa sekä ystävällistä asiakaspalvelua ja -kokemusta ICT-asioissa. Asiakkaan ja Elmon yhteiseen matkaan pääset tutustumaan tästä.

Toivomme sinulta:

  • laaja-alaista kokemusta Windows-käyttöjärjestelmistä
  • osaamista O365-tuoteperheestä
  • tuntemusta Windows AD:sta
  • kokemusta käyttäjähallinnasta
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoja
  • reipasta ja motivoitunutta asennetta työtä kohtaan.

Tarjoamme sinulle vastavuoroisesti haastavia ja itsenäisiä työtehtäviä tekemisen meiningillä, tiimin tuella sekä avoimella ja välittömällä työyhteisöllä maustettuna. Pääset Elmon kattavien työetujen piiriin. Työn alkuun kuuluu kattava perehdytys Elmon ja tiimin toimintaan sekä varsinaisen työn tekemiseen. Tehtävä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kehittää omaa ammatillista osaamista. Työ alkaa vuoden SD-työllä, tämän jälkeen on mahdollisuus laajentaa omaa ammattiosaamista valituille erikoistumisalueille tai lähteä mukaan ns. matkustusrinkiin, joka tekee säännöllisiä ulkomaan työmatkoja pääsääntöisesti Euroopassa tarjoten asiakkaalle etä- ja lähitukea ulkomaan toimipisteillä.

Työskentelet pääsääntöisesti Elmon toimitiloissa Tampereen Sarankulmassa. Tehtävä on vakituinen.

Lisätietoja saat tiimin esihenkilöltä Tomi Romolta 1.12 jälkeen klo 8–16 välisenä aikana. Tavoitat Tomin numerosta 050 3439 102.

Kiinnostuitko tehtävästä? Laita hakemus osoitteella rekry@elmo.fi mahdollisimman nopeasti, viimeistään kuitenkin 7.12.2022. Paikka täytetään sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Tietoturva uhat nyt
Elmo on nopeasti kasvava yritysten ICT-palveluiden ulkoistuskumppani, joka haluaa uudistaa alaa. Panostamme asiakaslähtöiseen toimintatapaan, asiakkaiden haasteiden ymmärtämiseen ja asiakkaiden kuunteluun.

Ollaan yhteydessä,
Elmo

The Way

Me Elmolla ajattelemme kaiken asiakkaan näkökulmasta. Teemme asioita rohkeasti, uskomme luottamukseen perustuvaan toimintakulttuuriimme ja vannomme avoimuuden nimeen. Asiakaskokemus ja henkilöstökokemus ovat kaiken keskellä.
Tervetuloa mukaan!