Tibio liittyy Elmoon

Elmon toimisto

Uudellamaalla toimivasta Tibio Oy:stä tulee 1.5.2022 toteutettavan liiketoimintakaupan myötä osa Elmoa.

Elmo vahvemmin pääkaupunkiseudun markkinaan

Elmo on viime vuosien ajan erikoistunut yritysten ICT-palveluiden rakentamiseen ja kehittämiseen ja nousee kaupan myötä yhdeksi vahvimmista IT-ulkoistuskumppaneista Uudenmaan alueella.

  • Tibio tuntui yrityskulttuurillaan sekä asiakaslähtöisellä toiminnallaan yhteensopivalta kumppanilta, jolla löytyy erittäin kovaa osaamista toimialalta ja vahva asiakaskunta pääkaupunkiseudulla, Elmon toimitusjohtaja Janne Aaltonen kuvailee.
  • Tibion toiminta on kasvanut ja kehittynyt viime vuosina nopeasti ja oli aika katsoa tukea tähän kehitykseen, jotta asiakkaiden ja henkilökunnan tyytyväisyys voidaan taata myös jatkossa. Elmon arvot ja myös kyky toimia arvojensa mukaisesti sopii Tibion toimintatapaan ja yhdessä saamme asiakkaillemme tuotua uusia ratkaisuja, toimitusjohtaja Harri Savolainen perustelee.

Asiakaslähtöinen ajattelu ja yrityskulttuurien yhteneväisyys olivat tärkeä sidos Elmon ja Tibion välillä.

Elmon tarkoitus on tuoda ihmisläheisyys ja asiakaskeskeisyys tekemisen ytimeen ja tuottaa ratkaisuja, jotka ponnistavat aina aidoista asiakastarpeista. Tätä yhtiö kutsuu ”The Elmo Wayksi”.

  • Satsaamme paljon aikaa ongelmien ymmärtämiseen ja kuunteluun. Emme tarjoa katalogiratkaisuja, vaan luomme aidosti asiakastarpeeseen ja -ymmärrykseen pohjaavat yhteistyömallit. Tämän ansiosta olemme nousseet paikallisesta tietoliikennetalosta valtakunnalliseksi ICT-pelaajaksi, ja Tibiolta siirtyvät yritysasiakkaat saavat edelleen paikallista, ihmisläheistä palvelua, mikä on keskeistä myös meidän arvomaailmassamme, Aaltonen kommentoi.

Lisätietoja

Janne Aaltonen, toimitusjohtaja
ICT Elmo Oy
janne.aaltonen@elmo.fi
050 359 8285

Harri Savolainen, toimitusjohtaja
Tibio Oy
harri.savolainen@tibio.fi
0500 778 878

Kahvimuki ja muistio

Elmo on valtakunnallinen ICT-talo, joka tarjoaa täydelliset ICT-palvelut yrityksille: palvelukattaus käsittää tietoliikenne- ja viestintäpalvelut, konesali- ja pilvipalvelut, laitteet, ohjelmistot, tietohallinnon johtamispalvelut ja innovaatiot. Elmolla jokaisen tavoitteena on saada asiakas rakastamaan ICT:tä osoittamalla, kuinka mutkattomasti kaikki voi sujua. Elmon palveluksessa on yli 80 kovan luokan ammattilaista, ja liikevaihto vuonna 2021 oli 12,8 miljoonaa euroa. Elmon päätoimialue on Pirkanmaa ja keskeisiä kasvualueita ovat pääkaupunkiseutu ja Turun seutu.

Tibio on kotimainen ja yksityinen IT-palveluita tarjoava yritys. Nimi Tibio tarkoittaa sopivaa espanjaksi. Lupaammekin asiakkaillemme, että he saavat juuri kokoonsa ja tarpeisiinsa mitoitetut IT-palvelut juuri oikeaan aikaan, kustannustehokkaasti – ­sopivasti. Tibio Oy:n asiakkaita ovat sekä yritykset että erilaiset yhdistykset ja järjestöt. Yhtiö on kasvanut tyytyväisten asiakkaiden kanssa lyhyessä ajassa yhdeksi merkittäväksi pääkaupunkiseudun IT-alan palveluntarjoajaksi.

Tehdäänkö yrityksestäsi parempi?