I'm with Elmo -pinni

Asuuko sinussa ?

Elmo on ICT-talo, jossa ihminen on kaiken keskellä: työntekijöidemme ja asiakkaidemme hyvinvointi on tärkein päämäärämme, sillä uskomme inhimillisen otteen palautuvan kilpailukykyymme ja menestykseemme.

Haluamme ylläpitää kulttuuria, jossa niin tekijä kuin asiakas kukoistaa, tekemisen draivi tarttuu, yhteistyö perustuu luottamukseen & kaikilla on lupa kysyä, mokata & uskaltaa.

Tutustu Elmoon ja siihen, mitä meillä on tarjota. Jos löydät itsesi tehtäväkuvauksista, hae mukaan hyväntuuliseen joukkoomme.

Arvot lyhyesti

yhteisöllisyys, innostus, itseohjautuvuus, luottamus

+100

asiantuntevaa elmolaista

Koko Suomi

operointialue

Strategia

uudistaa ICT-palveluiden tilaamisen ja tuottamisen malli

+70

asiakastyytyväisyys (NPS -100-100)

25 M€

liikevaihtotavoite vuodelle 2025

Tätä tehdään yhdessä, leanisti & fiiliksellä

Itseohjautuvuus on vapautta ja vastuuta valita.

Elmolla ei ole johtoryhmää, hierarkiaa tai tarpeetonta pokkurointia. Vain osaavia kollegoita, energisiä tiimejä ja lupa tehdä omia ratkaisuja.

Hyvinvoiva henkilöstö on hyvän asiakaskokemuksen edellytys. Meillä hyvinvointiin panostetaan lukuisin tavoin: Elämyskerhomme järjestää yhteisiä elämyksiä ympäri vuoden, kannustamme kuntoiluun, mahdollistamme joustavat työajat & etätyön ja varmistamme tekijöillemme kattavat työterveyspalvelut.

Nainen istuu läppäri sylissä ja toinen nainen kävelee ohi

”Yhteisöllisyys on minulle pienissä hetkissä. Aamuisin keittiössä on hyvä tunnelma ja vastaanotto. Töihin tulijalle toivotetaan hyvät huomenet hymyn kera ja saatat kuulla pari hauskaa vitsiäkin. Vitsien ja juttujen taso vaihtelee, kuten kuuluukin, mutta mukavista aamukohtaamisista on hyvä lähteä kohti työpäivää.”
– Erja

”Omalta kohdaltani voin todeta, että olin ensimmäisestä päivästä lähtien mukana jengissä. Ihan parasta! En ole kokenut vastaavaa yhteenkuuluvuuden tunnetta heti alusta lähtien missään muussa työpaikassa.”
– Janne

”Jotain hyvästä fiiliksestä kertoo työpaikan imu. Meillä on lukuisia paluumuuttajia, jotka ovat jossain vaiheessa lähteneet uusiin haasteisiin, mutta palanneet takaisin. Ruoho on melkoisen vihreää Elmolla. Vaikka töitä olisi toisinaan ruuhkaksi asti, kantaa iloinen ilmapiiri kiirehetkien yli.”
– Sari

Hyvinvoiva henkilöstö = tyytyväiset asiakkaat

The Way

Kuinka Elmo sinä olet?

Meille on tärkeää, että työyhteisössä kollegan kanssa tullaan juttuun. On joitain ominaisuuksia, jotka yhdistävät meitä kaikkia. Tunnistatko näistä itsesi?

  • Olemme kiinnostuneita ammatillisesti etenemisestä ja uteliaita oppimaan uutta.
  • Asetamme rimamme korkealle työssämme, jotta voimme antaa asiakkaillemme enemmän kuin he pyysivät.
  • Teeme työmme niin, että voimme olla sen jäljestä itsekin ylpeitä
  • Rohkenemme tehdä omia päätöksiä, sillä luotamme periksiantamattomaan asenteeseemme & ammattitaitoomme.
  • Ajattelemme, että työhön kuuluu myös nauru, rentous ja huumori. Yhteisöllisyys on tärkeää ja yksi arvoistamme.
  • Autamme kollegaa mielellämme ja kynnys koputtaa oveen & nakata viestillä on matala.
Elmon asiakaskokemusarkkitehdit Janne Ahola, Ville Lammi ja Mikko Saarenpää
Kuvassa Elmon asiakaskokemusarkkitehdit kertovat arjestaan.

Näihin tehtäviin haemme väkeä tällä hetkellä:

The Way

Me Elmolla ajattelemme kaiken asiakkaan näkökulmasta. Teemme asioita rohkeasti, uskomme luottamukseen perustuvaan toimintakulttuuriimme ja vannomme avoimuuden nimeen. Asiakaskokemus ja henkilöstökokemus ovat kaiken keskellä.
Tervetuloa mukaan!