Työelämäntaito, jossa jokaisen osaaminen ratkaisee

Tietoturvatietoisuus eli organisaation henkilöstön ja päättäjien tietoturvaosaaminen ei saa olla tietoturvan heikoin lenkki. Tietoturvaosaaminen voi päinvastoin olla organisaation voimavara. Siksi on ensiarvoisen tärkeää kouluttaa sekä päättäjät että koko yrityksen ja organisaation henkilöstö säännöllisesti parhaisiin tietoturvakäytäntöihin. Elmo kouluttaa oman henkilöstönsä vuosittain – ja samaa suosittelemme asiakkaillemme.

Tehokkaat ja käytännönläheiset tietoturvakoulutukset Elmolta

Elmon tietoturvakoulutukset ovat tiiviitä ja käytännönläheisiä kokonaisuuksia, jotka räätälöidään tarvittaessa yrityksen toimialan ja tarpeen mukaan. Koulutusten osallistujamäärää ei ole rajattu, joten kutsu mukaan koko henkilöstö. Yrityksen päättäjille järjestettävä tietoturvakoulutus pidetään aina yrityskohtaisesti.

Tietoturvakoulutus loppukäyttäjälle

Loppukäyttäjän eli henkilöstön tietoturvakoulutuksessa käydään läpi tietoturvan yleisiä periaatteita, yleisimpiä tietoturvauhkia sekä parhaita käytäntöjä tietoturvan varmistamiseksi. Koulutukset järjestetään sekä yleisinä Teams-koulutuksina että yrityskohtaisesti varattavina koulutuksina. Osallistujat saavat koulutuksesta myös tallenteen.

Yleiset tietoturvakoulutukset (Teams-koulutus, kesto noin 90 min):

 Kevään yleiset tietoturvakoulutukset pidetään seuraavasti:

 

  • perjantaina 1.3.2024 klo 9
  • perjantaina 5.4.2024  klo 9
  • perjantaina 17.5.2024 klo 9
  • perjantaina 14.6.2024 klo 9
  • perjantaina 13.9.2024 klo 9

 

Koulutukseen osallistuminen ei edellytä Teams-sovelluksen lataamista. Osallistujat voivat liittyä koulutukseen käyttämällä sähköpostitse toimitettua koulutuslinkkiä.

Yrityskohtainen osallistumismaksu: 390 € (alv. 0). Ilmoittautumiset viimeistään edellisenä päivänä sähköpostitse osoitteeseen: koulutukset@elmo.fi.

Ilmoittautuessasi kerrothan, minkä päivän koulutukseen olet tulossa. Kaikki koulutukseen osallistuneet saavat tallenteen koulutuksesta tilaisuuden jälkeen.

Yrityskohtaiset tietoturvakoulutukset (Teams-koulutus, kesto noin 90 min):

Tietoturvakoulutus on mahdollista varata myös yrityskohtaisesti. Kielivaihtoehtoina ovat tällöin suomi ja englanti. Koulutus pidetään Teamsin välityksellä, mutta osallistuminen ei edellytä Teams-sovelluksen lataamista, vaan osallistujat voivat liittyä koulutukseen käyttämällä sähköpostitse toimitettua koulutuslinkkiä.

Hinta 450 € (alv. 0). Tiedustelut ja varaukset osoitteesta janne.aaltonen@elmo.fi.

Kaikki koulutukseen osallistuneet saavat tallenteen koulutuksesta tilaisuuden jälkeen.

 

Lataa koulutusesite

Lataa tästä loppukäyttäjän tietoturvakoulutusten esitteemme ja vie painava sana eteenpäin organisaatiossanne. Nähdään koulutuksissa!

Tietoturvakoulutus organisaation päättäjille

Elmon tietoturvakoulutus organisaation ja yrityksen tietoturvasta vastaaville ja tietoturvapalveluita hankkiville vie syvälle tietoturvan riskienhallintaan, parhaisiin käytänteisiin ja uusimpiin lain vaatimuksiin. Se käy läpi kaiken, mitä yrityksen tulee tietää tietoturvasta ja sen hallinnasta.

Kaksiosainen koulutus on käytännönläheinen ja kattava kokonaisuus, johon kannattaa kutsua mukaan kaikki yrityksen ja organisaation tietoturvasta vastaavat sekä tietoturvan hankinnoista ja ulkoistuksesta päättävät. Osat 1 ja 2 ovat ostettavissa yhdessä tai erikseen, ja koulutuksessa on lisäksi mahdollista huomioida yritys- ja toimialakohtaiset painotukset.

Päättäjien tietoturvakoulutuksen sisältö (molempien kesto noin 90 min):

OSA 1: Organisaation tietoturva ja tietosuoja yleisesti

Koulutuspäivät voidaan toteuttaa Teams-koulutuksena tai hybridikoulutuksena, jolloin osallistua voi joko paikan päällä tai etänä. Koulutuspäivien loppuun varataan hyvin aikaa myös kysymyksille ja keskustelulle.  Organisaation päättäjien tietoturvakoulutukset pitää Elmon toimitusjohtaja ja tietoturvapäällikkö Janne Aaltonen.

Hinta:

  • Osa 1: 750 € (alv 0)
OSA 2: Tietoturvan hallintajärjestelmän kehittäminen

Koulutuspäivät voidaan toteuttaa Teams-koulutuksena tai hybridikoulutuksena, jolloin osallistua voi joko paikan päällä tai etänä. Koulutuspäivien loppuun varataan hyvin aikaa myös kysymyksille ja keskustelulle.  Organisaation päättäjien tietoturvakoulutukset pitää Elmon toimitusjohtaja ja tietoturvapäällikkö Janne Aaltonen.

Hinta:

  • Osa 2: 750 € (alv 0)
OSA 1 + OSA 2

Ostettaessa osat 1 ja 2 yhdessä koulutuksen kokonaishinta on:

  • Osa 1 &  2: 1250 € (alv 0)

Kaikki tiedustelut sekä varaukset osoitteesta janne.aaltonen@elmo.fi tai numerosta 050 359 8285

Lataa koulutusesite

Lataa tästä päättäjien tietoturvakoulutusten esitteemme ja vie painava sana eteenpäin organisaatiossanne. Nähdään koulutuksissa!

Janne Aaltonen

CEO, CISO, partner

“Elmo on toimialan ainoa yritys, jossa asiakas on aidosti prioriteetti #1 kaikessa tekemisessä ja päätöksenteossa. Palvelu on ainutlaatuisen yksilöllistä, mutta valikoima ICT-alan laajin. Varmistamme yrityksesi menestyksen – nyt ja tulevaisuudessa.”

Tuukka Pietiläinen

Business Architect

"Liiketoiminta haluaa hyödyntää digitalisaation tuomia mahdollisuuksia. Roolini on ymmärtää kokonaisuuksia, sekä auttaa organisaatiota tunnistamaan millainen kokonaisuus olisi optimaalinen liiketoiminnan tavoitteiden kannalta.”

Vesa Pääkkönen

Myyntijohtaja

“Meille hyvä palvelu on sitä, että ollaan asiakkaan kanssa samalla puolella pöytää. Tehdään asiat niin hyvin, että asiakassuhde syvenee kumppanuudeksi. Ennakointi, nopea reagointi ja ihmiset ovat toimintamme ytimessä.”

Huomaathan, että postituslistalle liittyäksesi sinun tulee hyväksyä evästeasetukset.

Haluan tietoa tulevista koulutuksista!