"Halusimme paikallisen toimijan, jonka kanssa tekeminen on nopeaa ja meille räätälöityä."

Jussi Numminen, Head of Radio Strategy, IPR
Wirepas Oy
Case Wirepas Oy
Yrityksen koko

2 mil.+ Liikevaihto
30+ Henkilöstö

Tavoite on, että vuonna 2022 miljardissa laitteessa on meidän kehittämä protokolla

Wirepas Oy

 

IOT (internet of things) on erottamaton osa digitalisaatiota. IOT:n haasteellisuus ja samalla potentiaali on siinä, ettei ole olemassa yhtä toimintalogiikka vaan tuhansia käyttöaplikaatioita; laite ja palvelu räätälöityvät kulloiseenkin tilanteeseen. Yhteistä on kuitenkin se, että laitteiden on pystyttävä kommunikoimaan. Wirepas tuo älyä laitteiden välille ja kehittää tapoja automatisoida laitteiden välistä toimintaa.

Kehittämämme ohjelmisto on bisneksemme ydin, joten sen pitää olla aukottomasti suojattu. Kumppanuutemme Elmon kanssa perustuukin sataprosenttiseen luottamukseen. Ehdoton edellytys on, että palveluntarjoaja on Suomessa, sillä paikallisen kumppanin kanssa saadaan palvelut räätälöityä ja hommat nopeasti hoidettua – usein kasvokkain. Elmon Ville käy täällä paikan päällä varsin usein.

Myyntikonttoreita meiltä löytyy jo Englannista, Saksasta, Ranskasta, Koreasta, Yhdysvalloista ja Australiasta. Kasvumme on vauhdikasta ja tarvitsemme muun muassa nopeita laitetoimituksia, myös ulkomaille. Kansainvälistyminen on yhteinen haasteemme ja luotto Elmoon on luja. Tavoite on se, että vuonna 2022 miljardissa laitteessa on meidän tekemä ja kehittämä protokolla.

  • Jussi Numminen, Head of Radio Strategy, IPR, Wirepas Oy

Kumppanuustarinoita

Case

Carsport Design

Tilanne oli tyypillinen: IT-talo myy yritykselle palveluja. Hommat laitetaan pyörimään. Aikaa kuluu, yritys kehittyy, palveluntarjoajasta…
Case

Viola-kotiyhdistys ry

Kesällä 2016 Viola-koti koki, että heidän koko ICT-arkkitehtuurirakenteensa tulisi uudelleenmuotoilla paremmin liiketoimintaa tukevaksi….
Case

Juuri Partners Oy

Jos yrityksessä ei ole omia IT-ammattilaisia, saattaa ICT-ympäristön kriittinen arviointi jäädä tekemättä. Tämä tarkoittaa usein…

Tehdäänkö yrityksestäsi parempi?