The Way

Huolehdimme henkilöstöstämme

Henkilöstömme hyvinvointi on tärkeysjärjestyksemme kirkkainta kärkeä. Uskomme, että hyvinvoiva henkilöstö auttaa myös asiakkaitamme kukoistamaan. Me elmolaiset olemme uteliaita, innostuneita ja luotamme toisiimme kuin perheenjäseniimme.

Kantavia voimavarojamme ovat yhteisöllisyys, positiivisuus ja jokaisen elmolaisen kunnioittaminen ihan omana itsenään. Jokainen työyhteisömme jäsen voi työskennellä yhdenvertaisessa, tasa-arvoisessa ja turvallisessa ympäristössä. Meitä elmolaisia on jo 80, ja kasvumme myötä luomme Suomeen jatkuvasti uusia työpaikkoja.

Teemme asiakkaidemme (työ)päivistä hyviä

Toimittamamme ICT-palvelut vaikuttavat tuhansien ihmisten työpäivän mutkattomuuteen ja mielekkyyteen. Tästä syystä perehdymmekin oikein ajan kanssa asiakkaidemme liiketoimintaan, prosesseihin ja kulttuuriin. Näin toimimalla voimme toimittaa kullekin yritykselle parhaiten soveltuvat palvelut, joissa ei ole mitään liikaa tai liian vähän.

Varmistamme, että palvelumme sekä niiden käyttäjien osaaminen kehittyvät muuttuvan maailman mukana. Näin työpäivät ovat tehokkaita ja tuottavia tulevaisuudessakin.

Kannamme kortemme kekoon ympäristön hyväksi

Tai pikemminkin puuntaimen!
Ilmastonmuutos on yhteinen asia, ja haluamme osaltamme
tehdä konkreettisia tekoja paremman tulevaisuuden puolesta.
Haluamme toimia innostavana esimerkkinä, miten
voimme yhdessä tehdä vastuullisia (taimi)tekoja.

Olemme mukana 4H-yhdistyksen Taimiteko-projektissa, jossa istutetaan uutta metsää ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi ja samalla työllistetään nuoria. Jokaista meiltä ostettua työasemaa kohti istutetaan puu jonnekin päin Suomea.

Taimien istutusta
Muistiinpanot

Kierrätämme IT-laitteemme

Maailmassa kertyy yli 50 miljoonaa tonnia elektroniikkajätettä vuodessa. Määrän hillitsemisen ytimessä on laitteiden elinkaaren vastuullinen hallinta. Suurin osa asiakkailtamme palautuvista tai omasta käytöstämme poistuvista IT-laitteista meneekin uusiokäyttöön. Uusiokäyttöön kelpaamattomat laitteet kierrätetään asianmukaisesti. Vuonna 2021 sadat käytöstä poistuneet laitteet saivat kauttamme uuden käyttäjän.

Asiakkaanamme sinulla on mahdollisuus päättää kuinka haluat toimia elinkaaripalvelumme piiriin kuuluvien laitteiden kanssa. Mikäli olet vuokra-ajan päättyessä edelleen tyytyväinen, voit jatkaa laitteiden käyttöä tai halutessasi lunastaa ne omaksi.

Palvelut yrityksille