Yhteystiedot

Sivulta löydät myyntimme yhteystiedot. Muita elmolaisia löydät täältä.

Kilauta tai kirjoita.

Vesa Pääkkönen

Myyntijohtaja

“Meille hyvä palvelu on sitä, että ollaan asiakkaan kanssa samalla puolella pöytää. Tehdään asiat niin hyvin, että asiakassuhde syvenee kumppanuudeksi. Ennakointi, nopea reagointi ja ihmiset ovat toimintamme ytimessä.”

Heikki Lampinen

Avainasiakaspäällikkö

“Emme halua vain ratkaista ongelmia vaan huolehtia, ettei niitä tule edes vastaan. Siksi IT-ympäristön toiminnan ja tietoturva-asiat voi hyvillä mielin jättää Elmon osaaviin käsiin ja keskittyä omaan päätoimeen.”

Jussi Grönholm

Myyntipäällikkö

"Elmolla on muskelia vääntää isojakin ICT-projekteja, mutta palvelumalli ei ole robottimainen: täällä kuunnellaan ja palvellaan aidosti."

Jani Valkonen

Avainasiakaspäällikkö

"Hyvin toteutettu palvelu on asiakkaan kuuntelua ja ajan antamista. Tahtotilamme on, että palvelustamme jää hyvä mieli. Joka kerta."

Janne Aaltonen

CEO, CISO, partner

“Elmo on toimialan ainoa yritys, jossa asiakas on aidosti prioriteetti #1 kaikessa tekemisessä ja päätöksenteossa. Palvelu on ainutlaatuisen yksilöllistä, mutta valikoima ICT-alan laajin. Varmistamme yrityksesi menestyksen – nyt ja tulevaisuudessa.”

Heikki Kuntze

Myyntipäällikkö

"Pyrin varmistamaan loppuun asti, että asiakas on tyytyväinen. Tapanani on varmistaa säännöllisin aikavälein, että asia on edelleen näin"

The Way

Me Elmolla ajattelemme kaiken asiakkaan näkökulmasta. Teemme asioita rohkeasti, uskomme luottamukseen perustuvaan toimintakulttuuriimme ja vannomme avoimuuden nimeen. Asiakaskokemus ja henkilöstökokemus ovat kaiken keskellä.
Tervetuloa mukaan!