Service Desk -asiantuntija

I'm with Elmo -pinni

Elmo on kasvava, ICT-ulkoistuspalveluita yrityksille tarjoava kumppani. Kasvun varmistamiseksi haemme nyt kokenutta Service Desk asiantuntijaa kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Vantaan tai Tampereen toimipisteelle.

Työssäsi pääset käsittelemään ja ratkomaan asiakkaiden monipuolisia ja mielenkiintoisia palvelupyyntöjä, hallinnoimaan käyttäjätunnuksia, asentamaan ohjelmistoja sekä auttamaan asiakkaitamme teknisissä asioissa sekä itsenäisesti että yhdessä tiimin kanssa.

Toivomme sinulta:

  • osaamista O365-tuoteperheestä
  • Windows AD-tuntemusta
  • kokemusta Windows-käyttöjärjestelmistä
  • kokemusta käyttäjähallinnasta
  • tietoliikennelaitteiden perustuntemus
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • asiakaslähtöistä työskentelytapaa
  • reipasta ja motivoitunutta asennetta työtä kohtaan
  • sujuvaa suomen kielen taitoa

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisten ja monipuolisten työtehtävien lisäksi modernin työn tekemisen kulttuurin. Pääset osaksi välitöntä ja avointa työyhteisöä ja yhdessä tekemisen meininkiä sekä Elmon kattavien henkilöstöetujen piiriin. Elmo tarjoaa työntekijöilleen myös hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen sekä mahdollisuudet edetä uralla eteenpäin vaativampiin tehtäviin.

Työntekopaikka sijaitsee toiveesi mukaan joko Tampereella tai Vantaalla, mutta työtä voi tehdä osittain myös etänä.

Lisätietoja tehtävästä ja Elmosta saat tiimin esihenkilöltä Petri Kukkamäeltä (044 344 7441) tai Vantaan toimipisteen esihenkilöltä Roy Simonsénilta (040 752 5350) arkipäivisin klo 8–16 välisenä aikana.

Kiinnostuitko tehtävästä? Laita hakemus osoitteella rekry@elmo.fi mahdollisimman nopeasti, viimeistään kuitenkin 4.12.2022. Paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Tietoturva uhat nyt
Elmo on nopeasti kasvava yritysten ICT-palveluiden ulkoistuskumppani, joka haluaa uudistaa alaa. Panostamme asiakaslähtöiseen toimintatapaan, asiakkaiden haasteiden ymmärtämiseen ja asiakkaiden kuunteluun.

Ollaan yhteydessä,
Elmo

The Way

Me Elmolla ajattelemme kaiken asiakkaan näkökulmasta. Teemme asioita rohkeasti, uskomme luottamukseen perustuvaan toimintakulttuuriimme ja vannomme avoimuuden nimeen. Asiakaskokemus ja henkilöstökokemus ovat kaiken keskellä.
Tervetuloa mukaan!