“The Elmo Way” näkyy palkinnon arvoisesti

I'm with Elmo -pinni

Elmomaisuus tiivistetään Elmon kulttuurikirjassa mm. innostuneisuutena, uteliaisuutena ja positiivisuutena.

Elmon toimitusjohtaja Janne Aaltonen on ilmentänyt elmomaisuutta niin ansiokkaasti, että sai Kasvuryhmän vuotuisen “Pilke silmäkulmassa” -palkinnon. Pilke silmäkulmassa tarkoittaa kannustamista kokeiluun, heittäytymistä tilanteeseen ja innostunutta suhtautumista tulevaisuuteen. 

Maailma muuttuu, kun asioita haastetaan  

Tiimi perusteli valintaansa seuraavasti: 

”Tämä henkilö suhtautuu avoimella asenteella haastoon kuin haastoon. Tämä vahvaan itseohjautuvuuteen uskova johtaja on lähtenyt muuttamaan perinteisen IT-alan tuotantokoneistoa aidosti ihmiskeskeiseksi. Yrityksensä kulttuurin vahvistamiseksi tämä taitava kasvukapteeni on myös kiteyttänyt positiivisen johtamisensa periaatteet kulttuurikirjaksi.”

Aaltonen iloitsee erityisesti siitä, että Elmon ydin näkyy ulospäin. Kulttuurikirja on keskeinen työväline rekrytoinneissa, sillä innostus tarttuu helpommin saman henkisessä porukassa. Elmolla pyritään löytämään substanssin ohella oikeanlaista asennetta.

Kuvassa Elmon toimitusjohtaja Janne Aaltonen Pilke silmäkulmassa.

Me Elmolla ajattelemme kaiken asiakkaan näkökulmasta. Teemme asioita rohkeasti, uskomme luottamukseen perustuvaan toimintakulttuuriimme ja vannomme avoimuuden nimeen. Asiakaskokemus ja henkilöstökokemus ovat kaiken keskellä.

The Way