Elinkaaripalvelu

Sujuva budjetointi ja aina toimivat työvälineet

Yrityksen IT-laitteiden elinkaaren suunnittelu on olennainen osa Elmon palvelua: emme vain toimita tavaraa vaan huolehdimme, että ICT-ympäristö on toimiva, harkittu ja laadukas. Mitä suuremmaksi yritys kasvaa, sitä tärkeämpää on, että laitekanta on dokumentoitu, IT-laitteet toimivia ja tietoturvallisia ja työvälineiden hankinta sekä kierrätys sujuvaa.

Jokainen yritys on erilainen. Lähdemme siksi karkoituksesta ja yksiköllisten tarpeiden selvittämisestä. Elmon elinkaaripalvelu mahdollistaa yrityslaitteiden hankinnan lukuisilla eri tavoilla: omaksi ja leasing-mallilla; yhdistettynä organisaation omaan hankintajärjestelmään tai ottamalla käyttöön Elmon verkkokaupan tai itsepalveluportaalin; toimitettuna sellaisenaan tai esiasennettuna. Yhä useampi yritys haluaa ostaa laitteet palveluna, jolloin oma aika säästyy ydinbisnekseen eikä tunteja hukata tietotekniikkaan.

Loppukäyttäjätuki on apuna niin käyttöönottovaiheessa kuin myöhemmin mahdollisissa ongelmatilanteissa. Hoidamme myös laitteiden takuukorjaukset. Elinkaaren loppuvaiheessa voit luottaa, että uusi työasema, läppäri, työpuhelin tai muu laite toimitetaan sovitusti vanhan tilalle ja käytöstä poistuvat laitteet menevät uusiokäyttöön tai kierrätykseen tietoturva huomioiden.

Verkkokauppa

Elmon verkkokauppa on markkinoiden yksilöllisin ja kattavin. Se on suunnattu yli 10 henkeä työllistäville yrityksille tai organisaatioille, joilla on toistuvia laitetarpeita ja halu hoitaa tilaukset ripeästi.