Menikö Tietoturvaseteli ohi? Nappaa Elmon tietoturvaetu

Valtioneuvoston asettama tietoturvaseteli tuli haettavaksi 1.12.2022 ja aiheutti valtavan ryntäyksen yrityksissä. Hakemusten läpikäynti on menossa, ja alustavien arvioiden mukaan rahoitusta ei tule riittämään kaikille hakijoille. Vaikka tietoturvaseteli olisi mennyt ohi, ei tietoturvan kanssa kannata jäädä toimettomaksi. Elmo auttaa asiakkaitaan suojaamaan selustansa ja antaa siihen nyt oman tuntuvan etunsa.

Miksi reagoida nyt?

Tietoturva voi vaarantuessaan aihettaa yrityksen toimintakyvylle valtavaa vahinkoa. Viime vuosina on nähty kasvava määrä hyökkäyksiä yritysten dataan ja tietoympäristöihin eikä kukaan ole kyberuhilta täysin suojassa.

”Riskiarviointi kannattaa tehdä joka yrityksessä”, Jarno Limnéll

Etu yrityksen tietoturvan parantamiseen

Elmo antaa kertaluontoisen kampanjaedun yrityksille, jotka tilaavat tietoturvan kehittämishankkeen 28.2.2023 mennessä. Etu koskee niin tietoturvan kontultointihankkeita, koulutuksia kuin järjestelmäuudistuksia. Etu annetaan portaittain projektin loppuhinnasta.

Projektihinnat ja edut (hinnat alv. 0) 

  • yli 5 000 € – alennus 1000 €
  • yli 10 000 € – alennus 2000 €
  • yli 20 000 € – alennus 5000 €
Tietoturvaseteli

Esimerkkejä tietoturvan kehityshankkeista:

  • Tietoturvakoulutus  (1-2 päivää)  
  • Tietoturvan nykytila Kyberturvamittarin avulla analysoituna (1-2 päivää)
  • M365-ympäristön tietoturvan kartoitus ja kehitystoimenpiteet (2-4 päivää)
  • Teknisen tietoturvan auditointi ja kehitystoimenpiteet (4-6 päivää)
  • Tietoturvan hallintajärjestelmän rakentaminen ja käyttöönotto (15-25 päivää)

Lisätiedot ja bookkaukset asiantuntijoiltamme:

Janne Aaltonen

CEO, CISO, partner

“Elmo on toimialan ainoa yritys, jossa asiakas on aidosti prioriteetti #1 kaikessa tekemisessä ja päätöksenteossa. Palvelu on ainutlaatuisen yksilöllistä, mutta valikoima ICT-alan laajin. Varmistamme yrityksesi menestyksen – nyt ja tulevaisuudessa.”

Tuukka Pietiläinen

Business Architect

"Liiketoiminta haluaa hyödyntää digitalisaation tuomia mahdollisuuksia. Roolini on ymmärtää kokonaisuuksia, sekä auttaa organisaatiota tunnistamaan millainen kokonaisuus olisi optimaalinen liiketoiminnan tavoitteiden kannalta.”

Vesa Pääkkönen

Myyntijohtaja

“Meille hyvä palvelu on sitä, että ollaan asiakkaan kanssa samalla puolella pöytää. Tehdään asiat niin hyvin, että asiakassuhde syvenee kumppanuudeksi. Ennakointi, nopea reagointi ja ihmiset ovat toimintamme ytimessä.”

“Liian usein tietoturva kelluu oletusten varassa. Tietoturva vaatii johtamista ja selkeät prosessit. Siihen ISO 27001 -sertifikaatti tuo luotettavat raamit.”

Tutustu Elmon tietoturvapalveluihin