Haku päättynyt: IT-asiantuntija

Toimiston käytävä ja tuoli

Elmo on kasvava, ICT-ulkoistuspalveluita yrityksille tarjoava huippuosaajien joukko. Kasvun varmistamiseksi haemme nyt kokenutta IT-asiantuntijaa lähitukitehtäviin vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Tampereen toimipisteellemme.

Työssäsi pääset käsittelemään ja ratkomaan asiakkaiden monipuolisia, mielenkiintoisia palvelupyyntöjä ja vaihtelevia asiakasprojekteja sekä auttamaan asiakkaita teknisissä asioissa. Työsi painottuu pääasiassa lähitukitekemiseen IT-tehtävissä, mutta toki joitakin palvelupyyntöjä hoidetaan myös etänä puhelimen, sähköpostin ja etähallintatyökalujen avulla. Työtä saat tehdä sekä itsenäisesti että yhdessä osaavan ja kokeneen tiimin kanssa.

Olet meille loistava lisä, jos omaat seuraavia taitoja ja ominaisuuksia:

  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • asiakaslähtöisiä työskentelytapoja
  • reipasta ja motivoitunutta asennetta työtä kohtaan
  • osaamista O365-tuoteperheestä
  • Microsoft AD-tuntemusta
  • kokemusta Windows- ja MacOS-käyttöjärjestelmistä
  • kokemusta käyttäjähallinnasta
  • tietoliikennelaitteiden perustuntemusta
  • B-ajokortti
  • sujuvaa suomen kielen taitoa

Tätä on olla Part of Elmo:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisten ja monipuolisten työtehtävien lisäksi modernin työkulttuurin, jossa loistava henkilöstökokemus nähdään loistavan asiakaskokemuksen perustana. Pääset osaksi tekemisen meininkiä, välitöntä ja avointa työyhteisöä. Elmo tarjoaa työntekijöilleen kattavat mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja uralla etenemiseen. Isompia saappaita ja vaativampia tehtäviä on haettavissa, sillä reilu 100-päinen joukkomme ja toimialueemme on vahvassa kasvussa!

Meillä töitä tehdään ilman turhia hierarkioita: itseohjautuvasti ja itsenäisesti – työyhteisön välittömällä ja vilpittömällä tuella. Tarjoamme sopivasti haastavia työtehtäviä tekemisen meiningillä ja avoimella työkulttuurilla. Pääset myös Elmon kattavien työsuhde-etujen piiriin.
Kurkista millaista on olla Elmon matkassa nettisivuiltamme.

Tehtävä on vakituinen. Työaika on 37,5 h/vko ja ajoittuu klo 8–16 välille. Palkkahaarukka on 2300–2800 euroa riippuen osaamistasostasi ja aikaisemmasta kokemuksestasi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Laita hakemus osoitteella rekry@elmo.fi mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 24.3.2023. Paikka täytetään sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä ja Elmosta saat tiimin esihenkilö Petri Kukkamäeltä (numerosta 044 344 7441) ja Jere Suvisalmelta (numerosta 044 7124492) arkipäivisin klo 8–16.