Järjestelmäasiantuntija lähitukitehtäviin Vantaalle

Toimiston käytävä ja tuoli

Elmo on kasvava, ICT-ulkoistuspalveluita yrityksille tarjoava kumppani. Kasvun varmistamiseksi haemme nyt järjestelmäasiantuntijaa Vantaan toimipisteellemme kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Elmo on kasvava, ICT-ulkoistuspalveluita yrityksille tarjoava huippuosaajien joukko. Kasvun varmistamiseksi haemme nyt kokenutta järjestelmäasiantuntijaa kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Vantaan toimipisteellemme.

Työssäsi pääset käsittelemään ja ratkomaan asiakkaiden kakkostason monipuolisia, mielenkiintoisia palvelupyyntöjä ja vaihtelevia asiakasprojekteja sekä auttamaan asiakkaita teknisissä asioissa. Työsi painottuu pääasiassa lähitukitekemiseen, mutta joitakin palvelupyyntöjä hoidetaan myös etänä puhelimen, sähköpostin ja etähallintatyökalujen avulla. Työtä saat tehdä sekä itsenäisesti että yhdessä tiimin kanssa.

Olet meille loistava lisä, jos omaat seuraavia taitoja ja ominaisuuksia:

● osaamista O365-tuoteperheestä
● Microsoft AD-tuntemusta
● kokemusta Windows-käyttöjärjestelmistä
● kokemusta käyttäjähallinnasta
● tietoliikennelaitteiden perustuntemusta
● hyviä vuorovaikutustaitoja
● asiakaslähtöisiä työskentelytapoja
● reipasta ja motivoitunutta asennetta työtä kohtaan
● B-ajokortti ja auto katsotaan hakijan eduksi
● sujuvaa suomen kielen taitoa

Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta

  • WatchGuard tuoteperheestä
  • Scale Computing HC3 alustasta
  • Deltagon-osaamisesta

Tätä on olla Part of Elmo:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisten ja monipuolisten työtehtävien lisäksi modernin työkulttuurin, jossa loistava henkilöstökokemus nähdään loistavan asiakaskokemuksen perustana. Pääset osaksi tekemisen meininkiä, välitöntä ja avointa työyhteisöä – ja nauttimaan Elmon kattavista henkilöstöeduista. Elmo tarjoaa työntekijöilleen kattavat mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja uralla etenemiseen. Isompia saappaita ja vaativampia tehtäviä on haettavissa, sillä reilu 100-päinen joukkomme ja toimialueemme on kasvussa!

Työsuhteen alkuun kuuluu kattava perehdytys Elmoon, tiimiin sekä varsinaisen työn tekemiseen, joten emme heitä syvään päätyyn ilman kunnon välineitä.

Tutustu asiakastarinoihimme, niin näet millaisissa hankkeissa ja projekteissa pääset hyödyntämään osaamistasi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Laita hakemus osoitteella rekry@elmo.fi mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 28.9.2023. Paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä ja Elmosta saat tiimin esihenkilö Roy Simonsénilta (040 752 5350) arkipäivisin klo 8–16.

Toimiston käytävä ja tuoli
Elmo on nopeasti kasvava yritysten ICT-palveluiden ulkoistuskumppani, joka haluaa uudistaa alaa. Panostamme asiakaslähtöiseen toimintatapaan, asiakkaiden haasteiden ymmärtämiseen ja asiakkaiden kuunteluun.

Ollaan yhteydessä,
Elmo

The Way

Me Elmolla ajattelemme kaiken asiakkaan näkökulmasta. Teemme asioita rohkeasti, uskomme luottamukseen perustuvaan toimintakulttuuriimme ja vannomme avoimuuden nimeen. Asiakaskokemus ja henkilöstökokemus ovat kaiken keskellä.
Tervetuloa mukaan!