Turvaa datasi - Elmo Cloud Backup for M365

Varmistus – tietoturvan huomaamaton aukko 

Olithan tietoinen, ettei Microsoft 365-lisenssi sisällä automaattista datan varmuuskopiointia vaan yrityksen tulee itse huolehtia datan varmistuksesta? Miksi Microsoft 365-datan varmuuskopiointi on tärkeää:

  1. Sisäiset uhat: Tietoturvan heikoin lenkki on ihminen. Työntekijä saattaa tietämättään vuotaa salasanoja & käyttäjänimiä väärille sivustoille tai ladata saastuneita tiedostoja.
  2. Datan poisto vahingossa: yleisin syy datan menetykseen on vahingossa tapahtuva poisto ja ylikirjoitus, joka voi johtaa pysyvään datan menetykseen.
  3. Ulkoiset uhat, haittaohjelmat: Microsoft 365:een voi iskeä haittaohjelma, joten erillinen varmuuskopio datasta on tarpeen.
  4. Epäselvät säilytyskäytännöt: Microsoftin säilytyskäytännöt voivat olla monimutkaisia, ja dataa voi kadota organisaation tietämättä.
  5. Vaatimustenmukaisuus: Monet organisaatiot noudattavat sisäisiä tai ulkoisia säädöksiä, joissa datan varmuuskopiointi on välttämätöntä. Esimerkiksi rakennusalalla projektidata tulee säilyttää 10 vuotta.
Elmo on nopeasti kasvava yritysten ICT-palveluiden ulkoistuskumppani, joka haluaa uudistaa alaa. Panostamme asiakaslähtöiseen toimintatapaan, asiakkaiden haasteiden ymmärtämiseen ja asiakkaiden kuunteluun.

Suojaus, joka ei ole sattuman varassa 

Data on arvokasta, ja sen asianmukainen suojaaminen ensiarvoisen tärkeää. Elmo Cloud Backup for 365 tarjoaa tehokkaan ja edullisen ratkaisun hintaan 2,90€/kk/käyttäjä. Ota yhteyttä ja varmista datasi suojaus. Elmon Cloud Backup for 365 -palvelulla voit olla varma, että yrityksesi data on tallessa kaikissa tilanteissa:

  • Varmuuskopioidaan Outlook, SharePoint, One Drive & Teams
  • Rajoittamaton tallennustila
  • Säilytysaika jopa 10 vuotta
  • Datan palauttaminen varmuuskopiosta
  • Poistuneiden käyttäjien tietojen arkistointi

Ota yhteyttä myyntitiimiimme tai asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelun tavoitat numerosta (03) 455 2000.

Ollaan yhteydessä,
Elmo

Tehdäänkö yrityksestäsi parempi?