Käytännönläheiset tietoturvakoulutukset Elmolta 📢

Oleellinen osa tietoturvaa

Mistä yrityksen tietoturva koostuu, miten välttää suurimmat tietoturvauhat ja millaisilla käytönnön toimenpiteillä yritysten tietoturvaympäristö pysyy suojattuna?

Tietoturvasta on tullut työelämätaito, jossa jokaisen osaaminen ratkaisee. Kouluta siis yrityksesi henkilöstö ajoissa ja säännöllisesti – ja varmista, että organisaation johdolla on riittävä ymmärrys siitä, miten tietoturvaa johdetaan. Avuksi tulee ISO/IEC 27001:2022 -sertifioitu asiantuntijatalo Elmo.

Elmon tietoturvakoulutukset keväällä 2024

Elmon käytännönläheiset koulutukset on suunniteltu loppukäyttäjille eli yrityksen henkilöstölle sekä organisaation päättäjille ja tietoturvasta vastaaville.

Koulutuskattaus:

• Yleiset loppukäyttäjille suunnatut koulutuspäivät pidetään kerran kuussa Teams-etäyhteydellä ja koulutuksen kesto on noin 90 minuuttia.

• Koulutus omalle yritykselle? Yrityskohtaiset loppukäyttäjäkoulutukset ovat varattavissa suoraan osoitteesta janne.aaltonen@elmo.fi. Sisältö noudattaa yleisten koulutuspäivien runkoa. Huom. Yrityskohtainen loppukäyttäjäkoulutus on mahdollista saada myös englanniksi

• Organisaation päättäjille suunnatut 2-osaiset tietoturvan johtamiskoulutukset pidetään joko Teams-yhteydellä tai hybridikoulutuksena, jossa toinen koulutuspäivä toteutetaan yrityksen tiloissa. Molempien osien pituus on noin 90 minuuttia.

Lue lisää koulutuksista ja tule mukaan!

Voit tutustua Elmon koulutusvalikoimaan tai olla yhteydessä asiantijoihimme oman koulutuksenne suunnittelussa.

Ollaan yhteydessä,
Elmo

Haluan tietoa tulevista koulutuksista!