Joulukuun koulutus: Muistiinpanot kerralla kuntoon

Tietoturvaseteli

Koulutuksen ajankohta: 8.12.2022 klo 9-11

Miksi lähteä mukaan?

Koska muistettavan tiedon määrä kasvaa koko ajan ja oma pää säilytyspaikkana on siihen huono. OneNote mahdollistaa selkeän rakenteen laajoillekin muistiinpanoille. Tiedon löydettävyyttä voidaan vielä parantaa tunnisteilla ja haulla.

Jotkut meistä on listaihmisiä ja heille OneNote on kuin nenä päähään. Toisilla meistä on niin paljon muistettavaa, että tarkistuslistat ovat välttämättömiä. Itse kuuluun vuosittain satoine koulutuksine tähän ryhmään.

Usein muistiinpanoja kirjoitetaan palavereissa. Ja palaverit ovat merkattu Outlookin kalenteriin. OneNote kopioi kokoustiedot muistiinpanojesi pohjaksi parilla klikkauksella. Näin voit nautiskella myöhemmin tarkoista tiedoista mistä tahansa kokouksista! Tämän ja paljon muuta opit joulukuun koulutuksessa.

Koulutuksen hinta on 290€ + alv. / yritys. Ota siis kaikki kollegasi mukaan!

Lupaamme, että koulutushetki on taatusti hyödyllinen ja antaa enemmän kuin ottaa. Voit klikata itsesi linjoille, missä tahansa oletkin ja muista välittää osallistumislinkkiä myös muille organisaatiossasi. Lisätietoa koulutuksesta saat täältä sekä meiltä.

Pääset ilmoittautumaan koulutukseen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: koulutukset@elmo.fi

Kaksi työntekijää tekemässä töitä

Syksyisin terveisin,

Elmo & Digikuu

Tutustu Microsoft -palveluihin