Microsoft 365 asiantuntijapalvelut

Microsoft 365 on monipuolinen ohjelmistokokonaisuus erilaisten liiketoimintatarpeiden ratkaisemiseen. Yhdessä paketissa on kaikki modernit digityöskentelyn ja tiimityön pilvipalvelut. Useat organisaatiot hankkivat 365-lisenssejä, mutta hyödyntävät palveluista vain murto-osaa, jolloin lisenssit saattavat olla väärän tasoisia. Samaan aikaan yrityksellä voi olla käytössään muita ohjelmistoja, joiden anti hoituisi samalla 365-työkalulla.

Asiantuntijamme auttavat ottamaan Office 365 -työkalut tehokäyttöön ja karsimaan ylimääräiset. Oli kyse perinteisen ohjelmistoympäristön kuntokartoituksesta, jatkuvuussuunnittelusta tai halusta ymmärtää, miten pilvipalvelut voivat tukea liiketoimintaa, asiantuntijoillamme on vankka osaaminen sekä perinteisistä Microsoft-tuotteista että viimeisimmistä pilvipalveluista.

“Kaikki irti Microsoft 365:sta”

Elmon asiantuntijan vetämässä työpajassa käydään Microsoft 365 -palvelutarjoaman mahdollisuudet asiakkaan liiketoiminnalle – ymmärrettävästi ja vuorovaikutteisesti. Työpajassa haetaan keskustellen ratkaisuja yrityksen tarpeisiin. Tuotoksena asiakas saa selkeän ja ymmärrettävän ehdotuksen Microsoft 365 -palveluiden tehokkaammasta hyödyntämisestä.

365 työkalut

Miten hallita työvälineitä ilman isoja investointeja, kokeilukulttuurin kautta? Työkaluihin keskittyvässä työpajassa mietimme, miten juuri sinun työvälineitäsi voidaan ottaa käyttöön ja hallita, esimerkiksi pakottaa puhelin vaatimaan lukituskoodia tai automatisoida laitteiden käyttöönottoa. Tuloksena saat selkeän näkemyksen laitteiden hallinnasta osana Microsoft 365 -palveluita. Ratkaisuja voidaan todentaa testaamalla niitä työpajassa.

Turvallinen & tehokas käyttö

Työpajassa käydään läpi turvallinen tapa hallita Microsoft 365 -tuotteiden käyttäjiä ja yrityksen tietoja. Luokittelemme tiedot ja pääsyn yrityksen tietoihin perustuen sijaintiin, laitteisiin, laitteiden kuntoon tai käyttäjäryhmään. Emme rakenna maailmaa valmiiksi, mutta tarjoamme selkeän näkemyksen parhaaksi koetuista käytännöistä. Asiakas saa näkemyksen Microsoft 365 -palveluiden turvallisesta ja optimoidusta käytöstä liiketoiminnan tarpeisiin. Työpajassa voimme myös todentaa ratkaisuja testaamalla niitä yhdessä.

Ryhmätyövälineet Teams & Sharepoint

Työpajassa käydään läpi viestintäjärjestelmien Teams ja/tai Sharepoint tarjoamat mahdollisuudet asiakkaan liiketoiminnan tehostamiseen. Vuorovaikutteisessa työpajassa haetaan parhaat ratkaisut yrityksen tarpeisiin. Asiakas saa ymmärrettävän ja selkeän näkemyksen Microsoft 365 -palveluiden turvallisesta käytöstä, ja myös käytännön harjoitusta ryhmätyövälineiden käyttöön.

Tehdäänkö päivästäsi parempi?