Haku päättynyt: Palveluvastaava

I'm with Elmo -pinni

Elmo on kasvava, ICT-ulkoistuspalveluita yrityksille tarjoava huippuosaajien joukko. Etsimme nyt IT-laitteiden hankintatiimiimme Tampereelle asiakaslähtöistä palveluvastaavaa kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Elmon logistiikan tehtävässäsi hoidat Elmon yritysasiakkaille tarjoamien ICT-laitteiden hankintaa ja niihin liittyviä elinkaaripalveluiden eri vaiheita aina laitemäärityksistä laitteiden palautumiseen. Työtä saat tehdä sekä itsenäisesti että yhdessä tiimin kanssa. Tukenasi toimivat valmistajien tuoteasiantuntijat sekä osaavat kollegasi Elmolla.

Pääasiallisia työtehtäviäsi ovat mm:

 • ICT-laitteiden hankinta
 • ICT-laitteiden elinkaaren hallinta
 • Verkkokauppamme asiakassivujen ylläpito
 • Tilauksien käsittely
 • Laitetilauksiin liittyvät selvitykset
 • Laskutuksen työtehtävät
 • Yhteydenpito yritysasiakkaisiin sekä laitetoimittajiin

Toivomme, että sinulta löytyy IT-alan perusosaamista ja ymmärrystä laite- ja palvelumyynnin periaatteista. Olet yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävän hoitaminen edellyttää aktiivista yhteydenpitoa asiakkaisiin sekä yhteistyökumppaneihin. Hyvät kommunikaatiotaidot ovat ehdoton edellytys tehtävän hoitamiselle. Hyvä asenne työntekoon ja työilmapiirin ylläpitämiseen ovat avainasioita.

Olet meille loistava lisä, jos omaat seuraavia taitoja ja ominaisuuksia:

 • Asiakaslähtöistä palveluasennetta
 • Halua ja motivaatiota kehittää asiakaslähtöisiä toimintamalleja
 • Oma-aloitteista, aktiivista ja käytännönläheistä otetta
 • Hyviä yhteistyö-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
 • Ongelmanratkaisu- ja priorisointikykyä
 • Aikatauluissa pysymistä ja paineensietokykyä

Tätä on olla “with Elmo”:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisten ja monipuolisten työtehtävien lisäksi modernin työkulttuurin, jossa loistava henkilöstökokemus nähdään loistavan asiakaskokemuksen perustana. Elmo tarjoaa työntekijöilleen kattavat mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja uralla etenemiseen. Isompia saappaita ja vaativampia tehtäviä on haettavissa, sillä reilu 100-päinen joukkomme ja toimialueemme on vahvassa kasvussa! 

Meillä töitä tehdään ilman turhia hierarkioita: itseohjautuvasti ja itsenäisesti – työyhteisön välittömällä ja vilpittömällä tuella. Tarjoamme sopivasti haastavia työtehtäviä tekemisen meiningillä ja avoimella työkulttuurilla. Pääset myös Elmon kattavien työsuhde-etujen piiriin.

Kurkista nettisivuiltamme millaista on olla Elmon matkassa.

Tehtävä on vakituinen. Työaika on 37,5 h/vko ja ajoittuu klo 8–16 välille. Työntekopaikka sijaitsee Tampereella, mutta työtä voi osittain tehdä myös etänä. Palkkahaarukka on 2500–3000 euroa riippuen osaamistasostasi ja aikaisemmasta kokemuksestasi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Laita hakemuksesi, cv:si sekä palkkatoiveesi osoitteella rekry@elmo.fi mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 15.3.2024. Paikka täytetään sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä ja Elmosta antavat arkisin klo 8–16 välisenä aikana:

Tietoturva uhat nyt
Elmo on nopeasti kasvava yritysten ICT-palveluiden ulkoistuskumppani, joka haluaa uudistaa alaa. Panostamme asiakaslähtöiseen toimintatapaan, asiakkaiden haasteiden ymmärtämiseen ja asiakkaiden kuunteluun.

Ollaan yhteydessä,
Elmo

The Way

Me Elmolla ajattelemme kaiken asiakkaan näkökulmasta. Teemme asioita rohkeasti, uskomme luottamukseen perustuvaan toimintakulttuuriimme ja vannomme avoimuuden nimeen. Asiakaskokemus ja henkilöstökokemus ovat kaiken keskellä.
Tervetuloa mukaan!