Pilvipalveluosaaja

Petri Kukkamäki kertoo Elmon Service Deskin toiminnasta

Vietätkö työpäiväsi pilvessä? Motivoidutko mahdollisuudesta aidosti vaikuttaa ja toteuttaa asioita? Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa hierarkia ei aseta esteitä työllesi? Jos vastasit kyllä, niin jatka lukemista!

Etsimme rekrykumppanimme Baronan kanssa pilvipalveluosaajaa vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Toivomme, että sinulta löytyisi muutaman vuoden kokemus Microsoft 365 -ratkaisujen hallinnoinnista, tuntemusta Microsoftin eri hallintaportaaleista sekä kokemusta pilvipalveluihin liittyvistä projekteista. Olet kiinnostunut tietoturvasta ja osaat huomioida tietoturvallisuuden ylläpitämisissäsi Microsoft 365 toiminnoissa (esim. MFA). Olet aikaisemmin työskennellyt Intunen ja Conditional Accessin parissa.

Työhösi sisältyy paljon kommunikointia eri sidosryhmien kanssa, ja sen vuoksi toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä kääntää teknisiä asioita kansankielelle. Emme kuitenkaan vaadi, että hallitset kaiken täydellisesti, vaan toivomme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta ennen kaikkea aitoa halua lähteä syventämään osaamistasi. Tarjoamme kattavat kouluttautumismahdollisuudet sekä mahdollisuudet alan sertifikaattien suorittamiseen työ ohella.

Tietoturva uhat nyt

Kiinnostuitko?

Tarkemmat tiedot & kuvaukset avoinna olevasta tehtävästä löydät täältä. Tehtäviin hakeminen tapahtuu yhteistyökumppanimme Baronan kautta.

Ollaan yhteydessä,

Elmo

The Way

Me Elmolla ajattelemme kaiken asiakkaan näkökulmasta. Teemme asioita rohkeasti, uskomme luottamukseen perustuvaan toimintakulttuuriimme ja vannomme avoimuuden nimeen. Asiakaskokemus ja henkilöstökokemus ovat kaiken keskellä.
Tervetuloa mukaan!