Tule tekemään Elmompaa ICT:tä!

I'm with Elmo -pinni

“Asiakaskokemusarkkitehti ei etsi ratkaisuille asiakkaita, vaan asiakkaille ratkaisuja”.

Elmo on hyväntuulinen joukko huippuosaavia ICT-asiantuntijoita, joiden tekemistä ohjaa yhteisöllisyys, innostus, luottamus ja itseohjautuvuus. Olemme kasvaneet yli 80 asiantuntijan organisaatioksi ja kasvamme yhä. Siksi tarvitsemme lisää

asiakaskokemusarkkitehtejä

Asiakaskokemusarkkitehti on kuin asiakkaan oma ICT-tyyppi, jonka tehtävänä on varmistaa, että asiakkaamme ICT-ympäristö kehittyy oikeaan suuntaan, palvelut on oikein mitoitettu, hommat toimivat ja asiakas voi kokea, että hän on tärkeysjärjestyksessä ykkönen.

Oikea henkilö asiakaskokemusarkkitehdiksi omaa kokemusta, näkemystä ja ymmärrystä ICT-maailmasta: IT-palvelunhallinnasta, pilvipalveluista, IT-infrastruktuurista, tietoturvasta ja niin edelleen. Sinun ei tarvitse olla ICT-teknologian syväosaaja, mutta tunnet maailman tarpeeksi kattavasti, jotta voit tarjota asiakkaillemme perusteltuja ratkaisuja. Kenties olet toiminut aiemmin palvelupäälllikkönä, IT-tiimin vetäjänä tai vastaavassa teknis-kaupallisessa roolissa ja sinulla on ymmärrystä liiketoimintalähtöisestä IT:stä, sen kehittämisestä tai koordinoinnista.

Toimiston käytävällä tuoli

Sinulla on lisäksi loistavat sosiaaliset taidot, itsevarmuutta omaan osaamiseesi, suora selkä (kuvainnollisesti) ja positiivinen asenne. Työ ei saa olla elämä, mutta sen pitää olla innostava osa elämää.

Olet motivoitunut ja osaat joustaa tilanteen mukaan, mutta samalla pitää huolta, että ehdit käydä kalassa tai kuntosalilla. Kuntosali on meillä muuten työsuhde-etu, kuten myös joukko muita etuja. Elmolla henkilöstötyytyväisyys on arvokysymys ja asiakastyytyväisyytemme pohja.

Voit työskennellä joko Tampereen tai Helsingin toimipisteellämme tai etänä. Vaikka vastaat asiakkuuksistasi itsenäisen itsevarmasti ja proaktiivisesti, on sinulla taustatukena koko asiantuntijajoukkomme.

Kerro meille työkokemuksestasi ja siitä, mitä toisit tullessasi Elmo-tiimiin. 

Laita hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 20.8.2021 mennessä osoitteeseen rekry@elmo.fi.

Haluatko kysyä lisää tehtävästä?

Soittele Vesa Pääkköselle:
ke 4.8 klo 9-11 ja 13-16
ma 9.8 klo 9-11 ja 12-14