Rekrytoimme! -Tehtävä täytetty

Kaksi Elmon työntekijää istuvat Elmon toimiston sohvalla

Haluaisitko päästä työyhteisöön, jossa sinua odottaa innostuneet ja asiantuntevat kollegat?

Etsimme asiakaspalveluneuvojaa äitiyslomansijaiseksi.

Tehtävä on määräaikainen elokuuhun 2021 saakka. Työtehtäviin kuuluu mm. yritysasiakkaiden yhteydenottoihin vastaaminen puhelimitse ja sähköpostitse sekä laskutukseen liittyvät tehtävät. Odotamme sinulta itseohjautuvaa otetta ja intoa työskennellä asiakasrajapinnassa. Eduksi katsotaan aiempi kokemus tai osaaminen tietoliikennealalta. Tärkeämpää on kuitenkin oikeanlainen asenne ja tahto oppia uutta.

Tarjoamme tulevalle elmolaiselle kattavan perehdytyksen, mielenkiintoiset työtehtävät, innostavan työilmapiirin sekä työyhteisön tuen.

Hieman meistä.

Elmo on kasvava organisaatio, joka on rakennettu innostuksesta, hyvästä palvelusta ja tiimityöstä. Meidät erottaa muista ennen kaikkea asenne. Ja ihmiset, joiden kanssa on hyvä tehdä töitä. Meillä ei ole meitä ja muita, vaan yksi, yhteen hiileen puhaltava tiimi.

Muistiinpanot

Työyhteisössämme on rento ja välitön meininki, jossa jokainen saa olla oma itsensä.

Meiltä löydät osaavat työtoverit, modernit työkalut sekä kehittyvän ja dynaamisen organisaation sekä kattavat henkilöstöedut.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja antaa tuotantopäällikkömme Petri Kukkamäki. Kilauta 044 344 7441 tai kirjoita petri.kukkamaki@elmo.fi, ja kysy lisää.

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 20.3.2020 mennessä osoitteeseen rekry@elmo.fi