Rekrytoimme

Elmon toimistolta Jenni Hyry

Motivoidutko mahdollisuudesta aidosti vaikuttaa ja toteuttaa asioita? Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa hierarkia ei aseta esteitä työllesi? Jos vastasit kyllä, niin jatka lukemista!

Pilvipalveluarkkitehti

Ensin hieman meistä

Meitä elmolaisia on tällä hetkellä karvan vajaat 80. Olemme kasvava organisaatio, joka on rakennettu heittäytymisestä, innostuksesta, hyvästä palvelusta ja tiimityöstä. Meidät erottaa muista ennen kaikkea asenne. Ja ihmiset, joiden kanssa on hyvä tehdä töitä. Meillä ei ole siiloja. Ei meitä ja muita, vain yksi yhteen hiileen puhaltava tiimi.

Työyhteisössämme on rento ja välitön meininki, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Meiltä löydät osaavat työkaverit, modernit työkalut sekä kehittyvän ja dynaamisen organisaation sekä kattavat henkilöstöedut.

Tehtävässä pääset työskentelemään mielenkiintoisissa ja vaihtuvissa pilvipalveluiden suunnitteluun, kehittämiseen ja käyttöönottoon liittyvissä projekteissa. Tyypillisessä projektissa lähdetään kehittämään ja optimoimaan asiakkaan usein perinteisiin palvelinratkaisuihin perustuvia ympäristöjä. Olet tärkeässä roolissa elinkaaren eri vaiheissa aina myynnintuesta tuotannon hallintaan.

On tärkeää, että puhut asiakkaiden kanssa samaa kieltä, kartoitat asiakkaiden liiketoiminnan tavoitteet ja kerrot kuinka erilaiset pilviratkaisut käännetään teknisiksi ratkaisuiksi tukemaan asiakkaan liiketoimintoja

Kiinnostuitko?

Tarkemmat tiedot avoinna olevasta tehtävästä & hakemuksen pääset jättämään yhteistyökumppanimme Baronan sivuilta.

Toimiston käytävä ja tuoli

Tarjoamme tulevalle elmolaiselle kattavan perehdytyksen, mielenkiintoiset työtehtävät, innostavan työilmapiirin sekä työyhteisön tuen.

Työyhteisössämme on rento ja välitön meininki, jossa jokainen saa olla oma itsensä.

Tervetuloa taloon!