Asiakaskokemusarkkitehti

Kahvimuki

Elmolaiset ovat hyväntuulinen joukko huippuosaavia ICT-asiantuntijoita, joiden tekemistä ohjaa yhteisöllisyys, innostus, luottamus ja itseohjautuvuus. Olemme kasvaneet yli 140 asiantuntijan konserniksi ja kasvamme yhä. Siksi tarvitsemme uutta asiakaskokemusarkkitehtia.

Hei palvelupäällikkö, tule Elmolle Asiakaskokemusarkkitehdiksi

Asiakaskokemusarkkitehti ei etsi ratkaisuille asiakkaita, vaan asiakkaille ratkaisuja.
Hän on kuin asiakkaan oma ICT-tyyppi, jonka tehtävä on varmistaa, että asiakkaan ICT-ympäristö kehittyy oikeaan suuntaan, palvelut ovat oikein mitoitettuja, hommat toimivat, tietoturva-asiat ovat kunnossa ja asiakas voi kokea, että hän on tärkeysjärjestyksessä ykkönen.
Etsimämme henkilö omaa kokemusta ja näkemystä ICT-maailmasta:

  • IT-palvelunhallinnasta
  • Pilvipalveluista
  • IT-infrastruktuurista
  • Tietoturvasta
  • jne.

Sinun ei tarvitse olla ICT-teknologian syväosaaja, mutta tunnet maailman tarpeeksi kattavasti, jotta voit tarjota asiakkaillemme perusteltuja ratkaisuja. Olet kenties aikaisemmin toiminut palvelupäällikkönä, IT-tiimin vetäjänä, tietoturvapäällikkönä tai vastaavassa teknis-kaupallisessa roolissa. Sinulla on ymmärrystä liiketoimintalähtöisestä IT:stä, sen kehittämisestä tai koordinoinnista.
Sinulta löytyvät hyvät sosiaaliset taidot, itsevarmuutta omaan osaamiseesi ja tekemiseesi sekä positiivinen asenne ja suora selkä. Työ ei saa olla elämä, mutta sen tulee olla innostava osa elämää. Olet motivoitunut ja osaat joustaa tilanteen mukaan, mutta samalla pitää huolta omasta hyvinvoinnistasi.

Tarjoamme sen tueksi kattavat työsuhde-edut, sillä Elmolla henkilöstötyytyväisyys on arvokysymys ja asiakastyytyväisyytemme pohja.
Työtä voit tehdä joko Tampereen tai Helsingin toimipisteellämme tai etänä kotitoimistolla. Vaikka vastaat asiakkuuksistasi itsenäisesti ja proaktiivisesti, on sinulla taustatukena koko asiantuntijajoukkomme.

Elmon asiakaskokemusarkkitehdit Janne Ahola, Ville Lammi ja Mikko Saarenpää
Kuvassa Elmon asiakaskokemusarkkitehdit kertovat arjestaan.

Kiinnostuitko? Kerro meille työkokemuksestasi ja siitä, mitä toisit tullessasi Elmo-tiimiin. Laita hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 20.2.2022 mennessä osoitteeseen rekry@elmo.fi. Täytämme paikan oikean tyypin löydyttyä.

Haluatko kysyä tehtävästä lisää? Kilauta myyntijohtajallemme Vesa Pääkköselle. Vesan tavoitat numerosta 050 398 0224 tai osoitteesta vesa.paakkonen@elmo.fi

The Way