Haku päättynyt: Service Desk-asiantuntija Patria-tiimiin

Toimiston käytävä ja tuoli

Innostutko erilaisten haasteiden ratkaisemisesta Service Desk -ympäristössä? Etsitkö vakituista työsuhdetta IT-alan yrityksestä, joka tarjoaa merkityksellisiä töitä ja aitoja urapolkuja? Jos edellä mainittu kuvaus sopii sinuun, saatat olla etsimämme Service Desk -asiantuntija Patria-tiimiimme.

Kasvavassa tiimissä on paikka kahdelle alan ammattilaiselle. Tiimin jäsenenä pääset käsittelemään ja ratkomaan asiakkaan monipuolisia ja haastavia palvelupyyntöjä, hallinnoimaan käyttäjätunnuksia, asentamaan ohjelmistoja sekä tarjoamaan asiantuntevaa sekä ystävällistä asiakaspalvelua ja -kokemusta ICT-asioissa. Asiakkaan ja Elmon yhteiseen matkaan pääset tutustumaan tästä.

Näillä taidoilla ja ominaisuuksilla pärjäät:

  • laaja-alaista kokemusta Windows-käyttöjärjestelmistä
  • osaamista O365-tuoteperheestä
  • tuntemusta Windows AD:sta
  • kokemusta käyttäjähallinnasta
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito 
  • reipas ja motivoitunut asenne työtä kohtaan.

Tätä on olla Part of Elmo:

Meillä töitä tehdään ilman turhia hierarkioita: itseohjautuvasti ja itsenäisesti – työyhteisön välittömällä ja vilpittömällä tuella. Tarjoamme sopivasti haastavia työtehtäviä tekemisen meiningillä ja avoimella työkulttuurilla. Pääset myös Elmon kattavien työsuhde-etujen piiriin.

Työsuhteen alkuun kuuluu kattava perehdytys Elmoon, tiimiin sekä varsinaisen työn tekemiseen, joten emme heitä syvään päätyyn ilman kunnon välineitä.

Tehtävä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kehittää omaa ammatillista osaamista. Työ alkaa vuoden Service Desk -työllä, jonka jälkeen on mahdollista laajentaa omaa ammattiosaamista valituille erikoistumisalueille tai lähteä mukaan ns. matkustusrinkiin. Matkustusrinkiläiset tekevät säännöllisiä ulkomaan työmatkoja pääsääntöisesti Euroopassa ja tarjoavat Elmon asiakkaalle etä- ja lähitukea ulkomaan toimipisteillä. Alkuvaiheessa työskentelet kuitenkin pääsääntöisesti Elmon toimitiloissa Tampereen Sarankulmassa ensimmäisen vuoden ajan.

Tehtävä on vakituinen. Työaika on 37,5 h/vko ja ajoittuu klo 7:30–18 välille. Työtehtävän alkupalkka on 2700 e/kk. Ennen työsuhteen alkua valituille henkilöille tehdään suppea turvallisuusselvitys.

Kiinnostuitko tehtävästä? Laita hakemus osoitteella rekry@elmo.fi mahdollisimman nopeasti, viimeistään kuitenkin 24.1.2024. Paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saa tiimin esihenkilöltä Tomi Romolta arkipäivisin klo 8-16 välillä 8.1.2024 eteenpäin. Tavoitat Tomin numerosta 050 343 9102.

Toimiston käytävä ja tuoli
Elmo on nopeasti kasvava yritysten ICT-palveluiden ulkoistuskumppani, joka haluaa uudistaa alaa. Panostamme asiakaslähtöiseen toimintatapaan, asiakkaiden haasteiden ymmärtämiseen ja asiakkaiden kuunteluun.

Ollaan yhteydessä,
Elmo

The Way

Me Elmolla ajattelemme kaiken asiakkaan näkökulmasta. Teemme asioita rohkeasti, uskomme luottamukseen perustuvaan toimintakulttuuriimme ja vannomme avoimuuden nimeen. Asiakaskokemus ja henkilöstökokemus ovat kaiken keskellä.
Tervetuloa mukaan!