Service Desk -asiantuntija Vantaalle

Petri Kukkamäki kertoo Elmon Service Deskin toiminnasta

Tibio is part of Elmo – haluatko sinäkin olla jatkossa osa ammattitaistoista ja osaavaa tiimiämme?

Voit olla kokenut alan ammattilainen tai tulevaisuuden lupaus, joka etsii uusia haasteita. Pääset käsittelemään ja ratkomaan asiakkaiden monipuolisia ja mielenkiintoisia palvelupyyntöjä, hallinnoimaan käyttäjätunnuksia, asentamaan ohjelmistoja sekä auttamaan asiakkaitamme teknisissä asioissa sekä itsenäisesti että yhdessä tiimin kanssa.

Toivomme sinulta:

  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • asiakaslähtöistä työskentelytapaa
  • kokemusta Windows-käyttöjärjestelmistä
  • osaamista O365-tuoteperheestä
  • Windows AD-tuntemusta
  • kokemusta käyttäjähallinnasta
  • reipasta ja motivoitunutta asennetta työtä kohtaan
  • tietoliikennelaitteiden perustuntemus

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisten ja monipuolisten työtehtävien lisäksi modernin työn tekemisen kulttuurin. Pääset osaksi välitöntä ja avointa työyhteisöä ja yhdessä tekemisen meininkiä. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen sekä mahdollisuudet edetä uralla eteenpäin vaativampiin tehtäviin.

Työntekopaikka sijaitsee Vantaalla, mutta työtä voi tehdä osittain etänä.

Lisätietoja saat Roy Simonsénilta 1.9.2022 klo 9–11 ja 4.9.2022 klo 13–15. Tavoitat Royn puhelimitse numerosta 0407525350.

Kiinnostuitko tehtävästä? Laita hakemus osoitteella rekry@elmo.fi mahdollisimman nopeasti, viimeistään kuitenkin 9.9.2022. Paikka täytetään sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Tietoturva uhat nyt
Elmo on nopeasti kasvava yritysten ICT-palveluiden ulkoistuskumppani, joka haluaa uudistaa alaa. Panostamme asiakaslähtöiseen toimintatapaan, asiakkaiden haasteiden ymmärtämiseen ja asiakkaiden kuunteluun. Elmo osti Tibion liiketoiminnan toukokuussa 2022 vankistaen jalansijaa Uudellamaalla.

Ollaan yhteydessä,
Elmo

The Way

Me Elmolla ajattelemme kaiken asiakkaan näkökulmasta. Teemme asioita rohkeasti, uskomme luottamukseen perustuvaan toimintakulttuuriimme ja vannomme avoimuuden nimeen. Asiakaskokemus ja henkilöstökokemus ovat kaiken keskellä.
Tervetuloa mukaan!