ICT easy as 123?

Työtämme on tehdä sinun yrityksestäsi parempi. Ja työarjestasi sujuvampaa ja viihtyisämpää. Toivomme kuulevamme kuinka yhteistyö Elmon kanssa on sujunut? Missä on erityisiä onnistumisia tai kehitettävää?

Tätä tehdään yhdessä -leanisti ja fiiliksellä.

Nyt on sinun vuorosi antaa äänesi kuulua! Voit antaa arviosi toiminnastamme asteikolla 1-10, luvun 10 ollessa paras mahdollinen. Avoimeen tekstikohtaan toivomme kuulevamme mahdollisista kehitysideoista, joilla voimme parantaa toimintaamme. 

Kaikkien vastanneiden kesken arvomme 10.11.2023 500 € arvoisen lahjakortin Elmon verkkokauppaan. Verkkokauppa löytyy osoitteesta kauppa.elmo.fi. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 

Kyselyyn vastaaminen edellyttää evästeiden hyväksymistä ja kestää vain pari minuuttia. Käsittelemme vastaukset luottamuksellisesti, mutta huomaathan, että vastaukset annetaa omalla nimellä.  

Lämmin kiitos vaivannäöstäsi.

The Way

Me Elmolla ajattelemme kaiken asiakkaan näkökulmasta. Teemme asioita rohkeasti, uskomme luottamukseen perustuvaan toimintakulttuuriimme ja vannomme avoimuuden nimeen. Asiakaskokemus ja henkilöstökokemus ovat kaiken keskellä.
Tervetuloa mukaan!