Asiakkaan kengissä vietetty aika avuksi

Elmon toimisto

Ville Krannila on vahvatahtoinen triathlonisti

Ville Krannila (40) aloitti tammikuussa 2020 Elmon vanhempana konsulttina. Taloon hän päätyi entisen kollegan Kari Koiviston suosituksesta, Koivisto on ollut talossa nyt kolme vuotta ja toimii Krannilan esimiehenä. 

Elmolla pystytään muuttumaan ja reagoimaan

Ville Krannila aloitti tammikuussa 2020 Elmon vanhempana konsulttuna. Vetoa kovan kaliiberin osaajalle olisi ollut yhden jos toisenkin ICT-toimijan puolelta. Elmolla vakuutti yrityskulttuuri ja sen näkyminen arjessa. Brändiuudistus oli tehnyt tehtävänsä ja Elmo oli kiinnittänyt huomioni. Kun tutut tekijät kertoivat positiivista talon sisältä, päätös oli helppo.

  • Elmolla on ymmärretty tärkeitä asioita. Olen työskennellyt maailmassa, jossa ei saada tehtyä päätöksiä vaan kehitys ja ideat hukkuvat byrokratiaan. Elmolla pystytään muuttumaan ja reagoimaan, kun asioita ei ole liiaksi hakattu kiveen. ”Asiakkaat ja työntekijät keskiössä” -on muutakin kuin korulause. Se on vahva osa päivittäistä toimintaa.

Asiakkaan kengissä vietetty aika avuksi

Viimeisin työsuhde ennen Elmoa Krannilalla oli Telia Inmics-Nebulan Microsoft-arkkitehdin paikalla. Uudessa työssä vanhempi konsultti ratkoo Elmon asiakkaiden ICT-tarpeita tavalla, joka tuntuu omalta ja oikealta.

  • Monesti palveluntarjoajat menevät tekniikka edellä. Täällä investoidaan aikaa asiakasymmärrykseen: mietitään ensin ja tarjotaan vasta sitten tarpeeseen istuva ja suunniteltu ratkaisu, Krannila kehuu.

Krannila vahvistaa Elmon vankkaa asiantuntijuutta etenkin Microsoft-ratkaisuissa. Näkemyksellisyyttä edesauttaa, että on ollut myös asiakkaan kengissä. Ostamisen ja vertailun vaikeus kävi tuolloin ilmeiseksi, ja niitä esteitä Krannila haluaa osaltaan ratkaista. 

Oma paikka Elmon urheiluhullussa porukassa on löytynyt vaivattomasti. Toimitusjohtaja Janne Aaltosen on voinut vaihtaa ajatuksia niin treenaamisesta, hyvinvoinnista kuin työssä jaksamisesta, johon Elmolla panostetaan laajasti. Krannila viihtyy vapaa-ajallaan triathlon-harrastuksen parissa. 

Ville Krannila
  • Täällä on positiivinen pöhinä. Töihin on kiva tulla, se kertoo paljon, Krannila summaa. 
  1. Ole valmis heittämään vanha sopimusmalli nurkkaan. Vanha sopimus saattaa olla pahin kehittymisen esteenne.
  2. Valitse vakuuttavimmat tahot ja käy jututtamassa jokainen. Haastattelemalla saat enemän irti kuin pelkkiä tarjouspapereita tutkimalla.
  3. Yhteinen päämäärä: kumppanuus, luottamus ja avoimuus. Niistä on onnistunut toimittajavalinta tehty.

I’m with Elmo.

Ollaan yhteydessä!

  • Ville Krannila,
    Vanhempi konsultti

Villen vinkit ICT-palveluiden vertailuun ja kilpailuttamiseen

Tehdäänkö yrityksestäsi parempi?