Fiksua tietoturvaa

Tämä koulutus on tarkoitettu kaikille organisaation työntekijöille. Olitpa sitten mestari digitaalisten työvälineiden kanssa tai vasta digitaalista matkaasi aloitteleva. Tässä koulutuksessa saat konkreettisia, käytännönläheisiä vinkkejä siihen, miten varmistat tietoturvan toteutumisen omassa työssäsi.

Koulutus pidetään syksyllä

Tietoturvauhat ovat arkipäivää, ne kehittyvät ja muuttavat muotoaan. Kukaan meistä ei ole turvassa, eikä teknologia yksinään pysty meitä suojaamaan. Uhkia voidaan kuitenkin välttää ja todennäköisyyksiä pienentää ihan yleisellä maalaisjärjellä.

Tässä koulutuksessa oivallutetaan ja kerrotaan käytännön läheisesti miksi jokainen meistä on houkutteleva kohde ja millä tavalla meidän käyttäjien heikkouksia järjestelmien käytössä ja työtavoissa pyritään järjestelmällisesti etsimään rikollisten toimesta.

Tietoturvauhat eivät rajoitu pelkästään digitaaliseen maailmaan, niinpä käymme myös lävitse fyysisen maailman tietoturvaa ja annamme vinkkejä miten jokainen meistä voi sen omalta osaltaan arjessaan varmistaa.

Asioita ei käsitellä teknisesti, vaan koulutus on suunnattu loppukäyttäjille ja asiat kerrotaan selkeästi kansankielisenä.

Koulutuksemme sisältö päivitetään aina ajankohtaisilla aiheilla, eli mikä meitä juuri tällä hetkellä uhkaa. Tietoturva on jatkuvaa kehittymistä ja sen takia oman organisaation kouluttamisesta kannattaa pitää huolta. Se mikä toimi viime kuussa, ei välttämättä olekaan enää paras tapa toimia tänään.

Kenelle?​​​​​​​
  • Organisaation loppukäyttäjille, tietotyöläisille, sekä kentän väelle.
  • Kaikille organisaation jäsenille, jotka käyttävät tietotekniikkaa edes vähän työssään. Koulutuksessa saa myös paljon vinkkejä jotka toimivat työelämän ulkopuolella ja opettavat ihmisiä kokonaisvaltaiseen tietoturvaan, olipa sitten kyseessä työhön liittyvä asia tai ei.
Mitä?

Mistä koulutuksessa jutellaan? Koulutuksen sisältö rakennetaan aina ennen koulutusta ja siinä huomioidaan myös kyseisellä hetkellä pinnalla olevat uhkatrendit ja niiltä varautuminen.

  • Kuka meistä on kiinnostunut ja miksi?
  • ”Kepposteluun” on yksinkertaisia keinoja ja monimutkaisia keinoja
  • Keskeisimpiä ja yleisimpiä keinoja verkon yli
  • Keskeisimpiä ja yleisimpiä keinoja fyysisesti
  • Häpeä kasvaa hidastellessa
  • Miten varaudutaan verkon uhkiin?
  • Miten varaudutaan ns. fyysisiin tietoturvauhkiin
  • Jotain tapahtui mitä teen?
Hinta

Koulutuksen hinta on 290€ + alv. / yritys. Ota siis kaikki kollegasi mukaan!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautua voit kirjoittamalla osoitteeseen koulutukset@elmo.fi. Ilmoita samalla mihin koulutukseen olet tulossa. Voit siis ilmoittautua yhteen tai  useampaan koulutukseen.

Tehdäänkö päivästäsi parempi?