Windows 11 ja Edge tehokäyttöön

Windows on ollut hyvin hyvin monelle meistä tietotyöläisistä käytössä jo kymmeniä vuosia, sen kanssa on veivattu juttua jos toista. Kuinka moni voi kuitenkaan sanoa, että osaa kaikki Windowsiin piilotetut tai näkyvälle paikalle löydettäväksi jätetyt vinkit hyödyntää omassa työssään? Vastaus on, hyvin harva. 

Koulutus pidetään uudelleen syksyllä

Tässä koulutuksessa otetaan Windows 11 koppia ja käydään lävitse kaikki käyttöä helpottavat, tietotyöläisen arkea nopeuttavat käyttövinkit. Pengomme yhdessä kaikki pölyiset nurkat siitä kotoisesta käyttöjärjestelmästä ja jaamme parhaimmat, asiakkaiden kanssa käytännössä tehonsa todistaneet vinkkimme. 

Käyttöjärjestelmän lisäksi koulutamme myös Edge-selaimen käyttövinkit, sillä Microsoftin uusi Edge on osoittanut roolinsa tietotyöläisen tärkeänä apuvälineenä ja se onkin monessa yrityksessä korvannut jo muut selaimet. Kuten käyttöjärjestelmään, myös selaimeen on piilotettu roppakaupalla näppäriä ominaisuuksia, joiden avulla omaa tietotyötä voi helpottaa ja nopeuttaa. 

Tämä koulutus on kaikille jotka käyttävät Windowsia tai Edge-selainta työssään! 

Yleisin palaute tämän koulutuksen jälkeen on: ”Voi hitsi kun tän olisi tiennyt jo aiemmin”. 

Kenelle?​​​​​​​

Organisaation loppukäyttäjille, sellaisille tietotyöläisille jotka käyttävät tietokonetta työssään. Kaikille organisaation jäsenille, jotka käyttävät tietotekniikkaa edes vähän työssään. Koulutuksessa saa myös paljon vinkkejä jotka toimivat työelämän ulkopuolella ja opettavat ihmisiä kohti fiksua käyttöä ja ominaisuuksien parempaa hyödyntämistä.

Mitä?

Windowsin osalta listalla muun muassa (ja paljon muuta…) 

 • Ilmoitusasetusten ja keskeytysten hallinta 
 • Fiksut toiminnot ikkunoiden käsittelyyn ja järjestelyyn 
 • Tehokäyttäjän hakuvinkit, miten hakua oikeasti kannattaa hyödyntää ja miten sillä löytää myös asioita joita ei osannut edes ajatella 
 • Pikanäppäimet ja näppäinoikotiet 
 • Widgetit ja muut pienet lisäosat 
 • Leikepöydän parempi (fiksumpi) hallinta 
 • Paljon isoja ja pienempiä vinkkejä mihin kaikkeen Windowsin palikat taipuvat ja miten niitä kannattaa arjessa käyttää! 

Edgen osalta listalla muun muassa (ja paljon muuta…) 

 • Sovellukset eli miten helpottaa ja nopeuttaa selainpohjaisten palveluiden käyttöä 
 • Välilehtien ja sivujen järjestely (mm. kokoelmat, ryhmät, sivupalkin parempi hyödyntäminen, kirjanmerkit yms.) 
 • Sisällön kopiointi, liittäminen ja muut ominaisuudet webissä olevan sisällön käsittelyyn 
 • Näppärät lisäominaisuudet ja niiden hyödyntäminen (mm. verkkosieppari) 
 • Paljon paljon vinkkejä miten hyödyntää Edgeä työssään parhaalla mahdollisella tavalla 

Otamme aina koulutuksissa mukaan myös uusimmat vinkit, joten tästä syystä kaikkia käytäviä asioita on mahdoton kirjoittaa etukäteen. 

Hinta

Koulutuksen hinta on 290€ + alv. / yritys. Ota siis kaikki kollegasi mukaan!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautua voit kirjoittamalla osoitteeseen koulutukset@elmo.fi. Ilmoita samalla mihin koulutukseen olet tulossa. Voit siis ilmoittautua yhteen tai  useampaan koulutukseen.

Tehdäänkö päivästäsi parempi?