Laitehankinta

Kun laitteet ovat kunnossa, on työpäivä parempi

Oikein valituilla työvälineillä saadaan merkittävästi tehoa työpäivään. Yhä useampi yritys panostaa yrityslaitteiden laatuun, tehokkuuteen ja ergonomisuuteen, sillä heikosti toimiva tietotekniikka aiheuttaa merkittäviä piilokuluja yrityksissä. 

Elmon kautta saat kaiken tarvittavan tietotekniikan toimistolle ja laitteet etätöihin. Hanki laitteet omaksi tai hyödynnä leasing-mallia. Meidät tunnetaan erityisesti henkilökohtaisesta palvelusta, mutta myös verkkokaupastamme laitehankinnat sujuvat kätevästi.  

Saatavuus verkkokaupassamme on omaa luokkaansa ja hinnat kilpailukykyisiä. Kun luomme yrityksellenne omat tunnukset ja räätälöidyn tilausnäkymän, on tilaaminen verkkokaupasta helppoa ja tilaushistoria tallentuu automaattisesti. Laitteet saa tarvittaessa esiasennettuna ja paikalleen toimitettuna. 

Elmon asiantunteva asiakaspalvelu on aina puhelun päässä, jos parasta laitetta ei meinaa löytyä tai kaipaat apua tai vahvistusta päätökselle. Ja koska olemme täyden palvelun ICT-talo, saat meiltä laitteiden lisäksi vaikka koko ICT-ulkoistuksen.

Ja koska haluamme toimia eettisesti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti, olemme mukana 4H yhdistyksen Taimiteko-projektissa.

Tilaa testitunnukset