ISO 27001-sertifikaatin vuosiauditointi läpäisty kirkkaasti

Elmon toimisto

Tietoturvauhkien lisääntymisen myötä tietoturvaan panostaminen on entistä tärkeämpää. Elmolle myönnettiin jo vuonna 2019 maailmanlaajuinen ISO/IEC 27001-tietoturvastandardin mukainen, -sertifikaatti, joka määrittelee joukon vaatimuksia organisaation hallinnolliselle ja tekniselle tietoturvalle. Elmon kaikki toiminta niin sisäisesti kuin palvelutuotannon osalta on kyseisen tiedoturvastandardin mukaista.

Sertifiointihanke on kaikkineen ollut pitkä prosessi ja työtä sen eteen tehdään päivittäin. Sertifikaatti ei ole kerran saavutettu etu, vaan sen säilyttäminen edellyttää tietoturvan jatkuvaa kehittämistä sekä vuosittaista uudelleen auditointia.

Kahvimuki
Elmolle on myönnetty ISO 27001 -sertifikaatti

Kolmen vuoden välein vaaditaan laajempi, uudelleen sertifiointiin tähtäävä auditointi. Kesäkuussa 2022 tehdyn uudelleen auditoinnin hoiti Kiwa Inspectan kokeeneet asiantuntijat. Elmo läpäisi auditoinnin kirkkaasti eikä siinä löytynyt yhtäkään tietoturvan poikkeamaa. 7.9.2022 myönnetty sertifikaatti on voimassa vuoteen 2025 saakka.

Sertifikaatti antaa Elmolle valmiudet auttaa myös asiakkaita heidän omissa tietoturvan prosesseissaan ja liiketoiminnalle optimoitujen tietoturvaratkaisujen rakentamisessa. Palveluihimme pääset tutustumaan täältä: Hallinnollinen tietoturva & Tekninen tietoturva.

6.10.2022 klo 9-11. pidämme kumppanimme Digikuun kanssa koulutuksen. Lisätietoa saat täältä.

Tehdäänkö yrityksestäsi parempi?