“Päätös ulkoistaa ICT:n osalta kaikki, mitä ei ole välttämätöntä itse hoitaa, on vapauttanut valtavasti aikaa."

Aki Hautamäki, Kehitys- ja tapahtumajohtaja
Tappara
Case Tappara
Yrityksen koko

12,5+ mil.+ Liikevaihto
60 + Henkilöstö

Elmo & Tappara = Intohimoa jäällä ja ICT:ssä

 

Kun Tappara siirtyi uudelle kotiareenalle, uusiksi meni niin fasiliteetit, katsojamäärät, B2B-myynti kuin ICT. Nyt “kaikkea on enemmän”.

ICT:n pelinrakentaminen päätettiin ulkoistaa paikalliskumppani Elmolle, jotta sisäinen fokus saadaan Nokia Arenan mahdollistamiin elämyksellisiin ottelu- ja kumppanitapahtumiin. Kehitys- ja tapahtumajohtaja Aki Hautamäki ei voisi olla päätökseen tyytyväisempi.

Päätös ulkoistaa ICT:n osalta kaikki, mitä ei ole välttämätöntä itse hoitaa, on vapauttanut valtavasti aikaa. Nyt Elmo hoitaa meidän lisenssit, laitehankinnat, service deskin ja tietoturvan. Palvelu on pelannut erinomaisesti.

Vaikka Elmo oli talona tuttu ja vieläpä paikallinen, käytiin ICT-kumppanivalinnasta tarkka toimijavertailu. Kompetenssin piti olla kohdallaan, kun pyöritettävänä on yksi Suomen suurimmista liigaseuroista.

Vasteajat, ketteryys, ammattimaisuus organisaationa sekä intohimo, joka Elmosta välittyy, ratkaisivat kokonaisuudessa. Kaikki tarvelistamme kohdat tulivat täytetyiksi.

Yhteistä haastamista yhteistyökentällä

Elmon ja Tapparan yhteistyö on pelannut vuosia myös toiseen suuntaan. Elmo tarjoaa asiakkailleen Tapparan otteluiltoja, Elämyskiekko-tapahtumia ja on vakiovieras aitiossa. Haastaminen ja rohkeus ovat yhteispelin ydin, sanoo myyntipäällikkö Jukka Lauttalammi.

Elmo osaa haastaa meitä eikä tavoite ole koskaan vain “jotain näkyvyyttä”. Haemme yhdessä uusia ideoita ja kehitämme tapahtumia palautteiden pohjalta. Elmon kanssa yhteistyö sujuu.

Elämyskiekko-tapahtumakonsepti – Taattuja WOW-efektejä! 

Elämyskiekko on Tapparan hittikonsepti, jonka kysyntä on roihahtanut uuden areenan myötä. Se vie kulisseihin, pukukoppeihin ja Nokia Arenan jäälle, jossa yritys pelaa oman ottelun – täysissä varusteissa, Liiga-tuomareiden silmien alla. Jälkipuinti tehdään videolta ja ilta huipentuu Tapparan kotipeliin, jonka tunnelmat Tapparan valmennusjohto tuo vieraille ennen kiekon tippumista jäähän.

Koko organisaatio tekee töitä sen eteen, että asiakas lähtee areenalta hymyssä suin. Kaikkeen muuhun voidaan vaikuttaa paitsi pelitulokseen, Jukka Lauttalammi toteaa.

Tutustu asiakkaaseen

Kumppanuustarinoita

Case

Nordic Inertial Oy

Tietoturva on ketju, jossa jokainen lenkki ratkaisee.Nordic Inertial on kotimainen kasvuyritys, jonka inertia-anturit…
Case

Beneq Group Oy

Kun Elmo osti keväällä 2022 Uudellamaalla toimivan IT-talo Tibion, tuli Tibio-asiakkaista yhdessä yössä Elmon asiakkaita. Yksi heistä…
Case

Laania Oy

Laania syntyi, kun Neova Oy:n puupolttoaineliiketoiminta ja L&T Biowatti Oy yhdistyivät. Uusi yhtiö tarvitsi kumppanin, jonka kanssa…
Case

Arkkitehtitoimisto Tähti-Set Oy

Tieto lisää tuskaa, mutta muuttuu osaavissa käsissä toiminnaksi. Näin kävi Arkkitehtitoimisto Tähti-Set Oy:llä, kun Office Manager…
Case

Carsport Design Oy

Tilanne oli tyypillinen: IT-talo myy yritykselle palveluja. Hommat laitetaan pyörimään. Aikaa kuluu, yritys kehittyy, palveluntarjoajasta…
Case

Viola-kotiyhdistys ry

Kesällä 2016 Viola-koti koki, että heidän koko ICT-arkkitehtuurirakenteensa tulisi uudelleenmuotoilla paremmin liiketoimintaa tukevaksi….

Tehdäänkö yrityksestäsi tehokkaampi?